У Вінниці студенти MiniBoss представили свої ідеї на Форумі Стартапів




4 квітня у Вінниці пройшов черговий Форум Стартапів для дітей та підлітків. Молоді підприємці представили ідеї на суд жюрі. Підприємці Вінниці оцінювали проекти у двох категоріях: соціальні та бізнес-проекти.

Діти віком від 6 - до 14 предсталяли різні командні проекти в області харчових технологій, розвитку мистецтва, допомоги тваринам, програмування, проведення дозвілля, випуску журналів для тінейджерів та ін.

Найкращі їдеї стартапів отримали гранти.



"Спасибі засновнику та президенту Європейської Асоціації Розвитку - Андрію Азарову за активну участь у такому важливому проекті. Я підтримала декілька стартапів. Дуже рада, що змогла долучитися до здійснення дитячих мрій!", - пише у фейсбук Людмила Станиславенко, член жюрі Форуму Стартапів.



"З такою розумною, освідченою, креативною і дуже сміливою молоддю у нас сто відсотків все буде добре, - додає Катерина Поджаренко - Сьогодні мала честь бути в журі! Дитячі команди представляли свої, зовсім не дитячі бізнес проекти! Пишаюся кожною командою, кожною дитиною! Це були абсолютно аргументовані змістовні і дуже корисні пропозиції ! Щиро дякую організаторам за можливість бути частиною цього проекту".


Форум Стартапів - щорічна подія в міжнародній Бізнес Школі MiniBoss, яку підтримують соціально-відповідальні підприємці, вони інвестують у проекти дітей та молоді.



Велика зустріч молодих підприємців з усієї країни відбудеться у травні на загальнонаціональному Чемпіонаті з підприємництва серед дітей та молоді.

Сюжет ТРК ВІТА

Бізнес-школа MiniBoss

MiniBoss Business School International

ІНВЕСТИЦІЇ В МАЙБУТНЄ: У ВІННИЦІ ПРОЙШОВ ФОРУМ СТАРТАПІВ (ТРК ВІТА)

MINIBOSS GLOBAL

Интернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ ВОЗМОЖНОСТЬ ОТКРЫТЬ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL